The Happy Things is ontstaan uit het feit dat ik het ontzettend leuk vind om van elke feestje een uniek feestje te maken. Geen action of Hema slingers maar iets wat precies past bij het thema van jouw feestje. Daar word ik blij van. 

Dan vind ik het altijd een uitdaging om als ik naar een feestje ga een uniek cadeautje te bedenken. Je wilt natuurlijk niet met een cadeautje aankomen zetten die hij of zij net gehad heeft. Dus geef ik vaak homemade cadeautjes. 

Het ontwerpen van cadeautjes en decoratie doe ik met veel plezier en wil ik dan ook graag delen met jullie. Op de webshop staan een aantal voorbeelden, deze zijn ook gewoon te koop. Maar als je iets zoekt wat niet op precies op de webshop staat, mail dan gerust en dan gaan we samen kijken wat ik voor je kan maken!

Upload Image...

Naast deze webshop werk ik als communicatie adviseur bij een grote kinderopvangorganisatie. Maar bezig zijn met ‘The Happy Things’ maakt mij het happigst. Ontwerpen, creëren en ontwikkeling van materialen geeft mij een glimlach op mijn gezicht

Heb je vragen, let me know: marleen@thehappythings.nl